Over ons

De gevel is het visitekaartje van uw woning of gebouw, dat weten wij bij Gevelconcept Waelkens als geen ander.   Gevelconcept Waelkens is met meer dan vijftien jaar ervaring een absolute autoriteit op het vlak van isolering en gevelbepleistering,  en dit zowel voor binnen- als buitenwerk.
Enerzijds komen zij naar buiten met hun gevelconcept voor de plaatsing van isolatiesystemen, silicone bepleistering,  minerale bepleistering en voor de uitvoering van kalei- en schilderwerken.  Ook voor lage energie en passiefwoningen heeft Gevelconcept Waelkens een pasklaar antwoord.

Daarnaast is er ook het interieurconcept, het team van Gevelconcept Waelkens verzorgt met veel oog voor detail de pleisterwerken of gyprocwerken aan uw woning.  Gevelconcept Waelkens biedt u een gevelconcept voor de ganse gevel voor kleine en grote werken, heel nauwkeurig, zorgvuldig en proper en met een mooie afwerking als resultaat.  Naast de aantrekkelijk prijs/kwaliteitsverhouding kiest u met Gevelconcept Waelkens voor een duurzame oplossing. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer uitleg of een offerte.

Team gevelconcept

 

Onze troeven

Ruime ervaring en expertise

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector hebben wij alle expertise en kennis in huis om van ieder project een succes te maken.

Duurzame totaaloplossing

Gevelconcept Waelkensheeft alle know-how en expertise in huis om de volledige buitenschil van uw woning aan te pakken. Belangrijke bouwknopen krijgen hierdoor de nodige aandacht.

Kwalitatieve uitvoering

Kwalitatief materiaal met een correcte uitvoering. Wij gebruiken enkel ATG gekeurde materialen. Onze plaatsers krijgen een degelijke opleiding.

Doorgedreven dienstverlening

Gevelconcept Waelkens garandeert u een persoonlijke begeleiding in elke fase van uw project vanaf het allereerste contact tot na afloop van de werken.