Thermische gevelisolatie

Thermische gevelisolatie

Thermische_gevel

Thermische gevelisolatie is een systeem waarbij isolatieplaten worden aangebracht op de buitenzijde van de gevel om zo de isolatiewaarde van de woning te optimaliseren. Dit systeem bestaat al meer dan 50 jaar en is in gans Europa reeds op miljoenen gebouwen toegepast.  De hoeveelheid energie die een gezin nodig heeft om de woning te verwarmen wordt zo tot een minimum herleid, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Dit systeem wordt uitsluitend geplaatst door goed opgeleide specialisten, want het succes van dit systeem zit hem ook in de details. Architecten worden van bij het begin betrokken in het uitwerken van een project met thermische gevelisolatie.  Zo wordt niets aan het toeval overgelaten en is het systeem het beste bestand tegen de tand des tijds.  Er zijn tal van afwerkingsmogelijkheden.

Nieuwbouw

Duurzaam bouwen is vandaag de boodschap. Voor een verantwoorde keuze van vorm- en materiaalgebruik met het oog op een duurzaam resultaat hebt u nood aan een beproefd systeem dat bijdraagt aan uitstekende prestaties op dit vlak. Bij nieuwbouw liggen alle opties open en kan een fantastisch rendement bereikt worden op voorwaarde dat alle componenten keurig op elkaar worden afgestemd. Daarvoor heeft Gevelconcept Waelkens gespecialiseerde plaatsers die jouw droom helpen waarmaken. Op een duurzame wijzen decennia lang.

Renovatie

Bij een duurzame verbouwing zijn er doorgaans minder opties dan bij nieuwbouw. Het enorme voordeel van een thermisch gevelisolatiesysteem is dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn, omdat deze techniek wordt toegepast aan de buitenzijde van de woning. Perfecte resultaten zijn gegarandeerd als er vooraf rekening wordt gehouden met enkele eenvoudige basisvereisten. Ook de vaak voorkomende situatie van het uitbreiden van een bestaande woning leent zich perfect voor ons systeem.